Gebruikte Pallets

Gebruikte palletsPallethandel B.School is gespecialiseerd in het verhandelen van gebruikte pallets, en door deze sterke focus zijn we daar uiteraard ook geheel voor ingericht.

We hebben altijd voldoende voorraad aan pallet onderdelen om defecte en/of beschadigde pallets vakkundig te repareren. Onze klanten zijn verzekerd van een goede kwaliteit aangezien iedere pallet die wij opkopen nauwkeurig gecontroleerd word op gebreken en indien nodig direct gerepareerd wordt. Gebroken planken worden in zijn geheel vervangen door nieuwe, dat geld uiteraard ook voor de blokken.

Gebruikte pallets tegen scherpe prijzen

Bedrijven kunnen een flinke kostenreductie realiseren als men overgaat op het gebruik van gebruikte pallets, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Door slim en effectief pallets op te kopen weet Pallethandel B.School altijd scherpe prijzen te offreren aan haar klanten. Bent u nieuwsgierig geworden wat u kunt besparen, vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen.

Bent u geïnteresseerd in onze gebruikte pallets en een eventuele samenwerking met Pallethandel B.School, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

 

 

Zie ook: Gebruikte EuropalletsGebruikte BlokpalletsEenmalige pallets